Bar Kafe

Bar Kafe

Bar Kafe

Në barin e Kompleksit Arifi do të gjeni një ambjent shumë modern dhe luksoz i kombinuar me atë klasik, me pamje fantastike nga liqeni i Shkodrës.

Ka një kapacitet prej 150 vendesh për të gjithë ata që duan të kalojnë momente të veçanta nën larmishmërinë e zgjedhjes të barit dhe pastiçerisë.

 

Rezervim Online

Na dergoni me mesazh dhomen qe deshironi, daten e mberritjes dhe numrin e neteve qe do qendroni. Ne do te ju kontaktojme shume shpejt.