Bota e femijeve

Bota e femijeve

Bota e femijeve

Kompleksi Arifi mendon edhe për fëmijët tuaj.
Në sallën e lojrave për fëmijë do të gjeni një botë argëtimesh, lojra dhe aktivitete të ndryshme.

 

Rezervim Online

Na dergoni me mesazh dhomen qe deshironi, daten e mberritjes dhe numrin e neteve qe do qendroni. Ne do te ju kontaktojme shume shpejt.