Dhoma Teke

Dhoma Teke

Pas një dite të lodhshme, hoteli i Kompleksit Arifi ju ofron të gjithëve komoditetin që keni nevoje, duke ju bërë të ndiheni si në shtëpi. Aty do të gjeni një atmosferë të rehatshme dhe relaksuse, staf mikëpritës dhe i kualifikuar.

 • Ajer i kondicionuar
 • Sherbim dhome
 • Mini-Bar
 • Siguri dhome
 • WiFi Falas
 • Digital TV

Dhoma Matrimoniale

Pas një dite të lodhshme, hoteli i Kompleksit Arifi ju ofron të gjithëve komoditetin që keni nevoje, duke ju bërë të ndiheni si në shtëpi. Aty do të gjeni një atmosferë të rehatshme dhe relaksuse, staf mikëpritës dhe i kualifikuar.

 • Ajer i kondicionuar
 • Sherbim dhome
 • Mini-Bar
 • Siguri dhome
 • WiFi Falas
 • Digital TV

Rezervim Online

Na dergoni me mesazh dhomen qe deshironi, daten e mberritjes dhe numrin e neteve qe do qendroni. Ne do te ju kontaktojme shume shpejt.