Konferenca

Konferenca

Konferenca

Salla e konferencave e Kompeksit Arifi mund të presë deri në 24 delegatë dhe gjithashtu mundëson planifikimin e një eventi profesional.

Aty ofrohen shërbime dhe mundësi të ndryshme multimediale.

 

Rezervim Online

Na dergoni me mesazh dhomen qe deshironi, daten e mberritjes dhe numrin e neteve qe do qendroni. Ne do te ju kontaktojme shume shpejt.