Restorant

Restorant

Restorant

Restoranti i Kompleksit Arifi ofron kuzhinë tradicionale shqiptare dhe atë italiane.

Me një kapacitet prej 70 vendesh ju mirëpret të gjithëve ju që doni të shijoni një drekë ose darkë të këndshme.

Zgjidhni ambjentet tona për festuar gëzimet tuaja familjare.

 

 

Rezervim Online

Na dergoni me mesazh dhomen qe deshironi, daten e mberritjes dhe numrin e neteve qe do qendroni. Ne do te ju kontaktojme shume shpejt.